Aktuellt just nu

Nedan hittar du våra aktuella erbjudanden och aktiviteter ute på anläggningarna!

Gymmet Västerås & Gymmet Örebro

Vi vill meddela att Gymmet Västerås och Gymmet Örebro kommer att överlåtas till gymkedjan Member24 vid månadsskiftet till maj.

I och med att familjen hos oss ägare har utökats har vi valt att prioritera våra anläggningar som har bättre förbindelser från vår hemstad Luleå, då tiden inte räcker till att lägga fokus på alla delar så som vi önskar. Det har varit ett tufft beslut att ta för oss men vi är övertygade om att detta kommer att innebära positiva förändringar för dig som medlem.

Member24 har en stark vision för framtiden och delar vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativ träning och service till våra medlemmar. Vi är övertygade om att de kommer att fortsätta att utveckla och förbättra våra anläggningar på många sätt.

Vad innebär detta för dig som medlem? För det mesta kommer du att märka minimala förändringar i din dagliga träningsrutin. Member24 kommer att fortsätta att erbjuda samma utmärkta träningsutrustning och service som du är van vid. Eventuella förändringar i öppettider eller tjänster kommer att kommuniceras tydligt i förväg.

Vi vill tacka er för ert fortsatta stöd och förtroende. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl på info@gymmet.nu när som helst. Vi finns här för att stödja dig och se till att övergången går så smidigt som möjligt.

Gymmet Kiruna

Välkommen på HIIT-pass ledda av Julia Töyrä! Gratis för medlemmar, 145:- för övriga.
27/3, 3/4, 10/4, 18/4 - klockan 17.00!
Anmäl dig till passen här

Gymmet Sundbyberg

Välkommen på tjejkväll!
Torsdag 11/4 16-20
Gratis träning för alla tjejer!
Benpass 18:00
med Johanna Wisten & Amanda Dresh
(Anmälan till passet sker till johanna@gymmet.nu)
Erbjudanden på medlemskap och i shoppen!
Det kommer att bjudas på gratis dryck & tilltugg!