Gymmet Boden

Gymmet Boden, beläget på Bondevägen 65 är ett estetiskt tilltalande gym som sträcker sig över en yta på 1 200 kvm. Dessutom erbjuder vi under sommartider ett utegym på cirka 500 kvm.

Vi har öppet alla dagar, dygnet runt, vilket gör det lätt för dig att hitta tid för träning oavsett hur din dag ser ut.

Anläggningen har gratis parkering och erbjuder duschar, bastu och omklädningsrum för bekvämlighet.

I vår maskinpark hittar du ett brett utbud av styrketräningsmaskiner från världsledande märken. Maskinparken är noga utvald för att ge så stort utbud som möjligt. Det finns även två utfallsgångar, 3 olika kabelstationer med tillhörande kryssdrag och ett varierat utbud av draghantag samt en hantelyta upp till 60kg. Vidare finns det Smithmaskiner, kettlebells och olika typer av friviktsutrustning som möjliggör styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit och strongman.

På friviktsytorna finns Eleikos världsledande utrustning, med tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, tävlingsgodkända stänger för både styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Här finns också olika typer av stänger som exempelvis Hex bar, Safety squat bar och mycket mer. Utfallsgång i turf, släde, däckvält, klätterrep, battleropes, ringar, airbikes, roddar, kettlebells och annan utrustning finns också tillgänglig för träning.

För konditionsträning finns det ett stort urval av cardio-utrustning, inklusive löpband med ergonomisk dämpning. Andra tillgängliga maskiner inkluderar stakmaskiner, vanliga cyklar, watt bikes, spinningcyklar, trappmaskiner och crosstrainers. Oavsett vilken typ av träning du söker, finns det något för alla på Gymmet Boden.