Gymmet kiruna

Gymmet Kiruna, beläget på Österleden 12 i Kiruna är stort och rymligt, med en yta på 1 900 kvadratmeter, som erbjuder både padel och gymträning.

Vi har öppet alla dagar, dygnet runt, vilket gör det lätt för dig att hitta tid för träning oavsett hur din dag ser ut.

Anläggningen har gratis parkering och erbjuder duschar, bastu och omklädningsrum för bekvämlighet.

Gymmet är utrustat med styrketräningsmaskiner från världsledande märken. Vår maskinpark är handplockad från olika märken för att erbjuda ett brett utbud av träningsmöjligheter.

På friviktsytorna finns Eleikos världsledande utrustning, med tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, tävlingsgodkända stänger för både styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Här finns också olika typer av stänger som exempelvis Hex bar, Safety squat bar och mycket mer. Utfallsgång i turf, släde, däckvält, klätterrep, battleropes, ringar, airbikes, roddar, kettlebells och annan utrustning finns också tillgänglig för träning.

På vår cardio-yta hittar du löpband från Star trac med speciell dämpning för en ergonomisk löpning. Vi har även stakmaskiner, vanliga cyklar, watt bikes, spinningcyklar, cyklar med ryggstöd, trappmaskiner och två olika typer av crosstrainers.

Vi erbjuder omklädningsrum med dusch och låsbara skåp för att du ska kunna förvara dina tillhörigheter tryggt och säkert. För avkoppling och återhämtning har vi bastu för både damer och herrar.

Vi erbjuder även solarium för den som vill ha lite extra sol, läs mer om hur det fungerar här.