En trygg start

Som medlem hos oss på Gymmet Sverige erbjuder vi dig en gratis gymintroduktion! Vi vill se till att du kommer igång med din träning på ett tryggt och säkert sätt, och därför går vi igenom våra maskiner tillsammans med dig. Du kommer också att få värdefulla tekniktips som hjälper dig att utföra övningarna korrekt och minskar risken för skador.

Vi värdesätter din trygghet och säkerhet under träningen, och vår gymintroduktion syftar till att ge dig den kunskap och självförtroende du behöver för att få ut det mesta av din träningsrutin. För att boka in en introduktion kan du enkelt mejla oss på info@gymmet.nu eller informera receptionen under våra bemannade öppettider.

Ladda ner våra gratis grundträningsprogram och övningsbanker här:

Övningsbanken Luleå

Övningsbanken Stockholm

Övningsbanken Västerås

Övningsbanken Kiruna

Övningsbanken Uppsala

Grundträningsprogram 1 dag/v

Grundträningsprogram 2 dagar/v

Grundträningsprogram 3 dagar/v

Bli ditt bästa jag med Livity!

Som medlem hos oss får du nu en fantastisk förmån – en gratis provmånad i appen. Med Livity har du tillgång till bland annat massvis av träningsprogram, fristående pass, recept och kost- och träningsråd. Allt du behöver för att komma igång på riktigt och träna på ett tryggt och effektivt sätt.

För att ta del av detta generösa erbjudande behöver du först skapa ett konto genom att klicka på följande länk livityapp.com. Sedan ger vi dig vidare instruktioner antingen via mejl eller på plats på gymmet under våra bemannade öppettider.

Tillsammans med Livity tar vi ditt träningspass till en helt ny nivå. Välkommen till en bättre träningserfarenhet hos Gymmet Sverige!