gymmet Gällivare

Gymmet Gällivare, beläget på Treenighetens väg 5A är ett stort gym med en yta på 1 800 kvm.

Vi har öppet alla dagar, dygnet runt, vilket gör det lätt för dig att hitta tid för träning oavsett hur din dag ser ut.

Anläggningen har också gratis parkering och erbjuder duschar, bastu och omklädningsrum för bekvämlighet. Dessutom erbjuder gymmet padel som du enkelt bokar via Matchi.

Gymmet har en imponerande gym-yta med ett brett utbud av styrketräningsmaskiner från världsledande märken. Maskinparken är handplockad från olika märken för att erbjuda så många alternativ som möjligt. Det finns också en utfallsgång, tre olika kabelstationer med tillhörande kyrssdrag och varierat utbud på draghantag, samt hantlar upp till 60 kg. Dessutom finns det Smithmaskiner och kettlebells.

På friviktsytorna finns det möjlighet att utöva styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit, strongman och mycket mer. Friviktsutrustningen kommer från världsledande Eleiko och inkluderar tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, tävlingsgodkända stänger både för styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Det finns också olika typer av stänger som till exempel hex bar och safety squat bar, samt en crossfit-inspirerad RIGG, utfallsgång i turf (och en utan turf), släde, däckvält, klätterrep, battleropes, ringar, airbikes, roddar, logpress, farmers walk, kettlebells med mera.

Gymmet har också en cardio-yta som inkluderar löparband från Star Trac med speciell dämpning för att ge en så ergonomisk löpning som möjligt. Det finns skärmar kopplade till internet för att du ska kunna använda många funktioner under din löpning, till exempel YouTube. Dessutom är löpbanden kompatibla med Apple Watch. Andra cardio-maskiner inkluderar stakmaskiner, vanliga cyklar, watt bikes, spinningcyklar, trappmaskiner och crosstrainers.