Gymmet luleå

Gymmet i Luleå, beläget på Tunastigen 121 är en anläggning på 1 100 kvm som är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.

Besökare kan dra nytta av gratis parkering och njuta av omklädningsrum med dusch och bastu för både dam och herr.

Gymmet har en imponerande maskinpark med styrketräningsmaskiner från världsledande märken. För att möjliggöra ett brett utbud av träningsalternativ, har gymmet en utfallsgång och tre olika kabelstationer med tillhörande kyrssdrag och varierat utbud på draghantag. Dessutom finns det en smithmaskin och kettlebells.

Gymmet har också friviktsytor där besökare kan utöva styrkelyft och tyngdlyftning med utrustning från världsledande Eleiko. Tävlingsgodkända lyftarställningar, half racks, tävlingsgodkända stänger både för styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter finns också tillgängliga. Det finns olika typer av stänger som ex. Hex bar, Safety squat bar m.m. Utfallsgång i turf (och en utan turf), släde, battleropes, airbikes, roddar, logpress, farmers walk, stakmaskin, kettlebells m.m.

Gymmets cardio-yta inkluderar löparband från Star Trac med speciell dämpning för att få den mest ergonomiska löpningen. Skärmar är kopplade till internet så att du kan utnyttja många funktioner under din löpning, t.ex. YouTube. Det är också kompatibelt med din Apple Watch. Andra cardio-alternativ inkluderar vanliga cyklar, watt bikes, spinningcyklar, trappmaskiner och två olika typer av crosstrainers. Så oavsett om du föredrar att träna med styrketräning eller cardio-övningar, så finns det något för alla på Gymmet i Luleå.