Gymmet stockholm

Gymmet Stockholm, beläget på Liljeholmen Årstaängsvägen 33B är en rymlig träningsanläggning på 1 300 kvm som erbjuder en mängd olika träningsalternativ för alla nivåer. Vi har öppet 04-24 alla dagar, året runt!

Omklädningsrummen är utrustade med dusch och låsbara skåp för att förvara dina tillhörigheter under träningen. Herrarnas omklädningsrum har en bastu.

På gym-ytan finner man ett brett utbud av styrketräningsmaskiner från välrenommerade märken. För att ge maximal variation har maskinparken handplockats från olika tillverkare. Här finns även utfallsgång, tre kabelstationer med tillhörande kyrssdrag och draghantag, samt en hantelyta som sträcker sig upp till 70 kg. Vidare finns Smithmaskiner och kettlebells att tillgå.

Gymmet Stockholm erbjuder också frivikts-ytor med möjlighet att utöva styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit, strongman och liknande aktiviteter. Friviktsutrustningen kommer från världsledande märket Eleiko och inkluderar tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, half racks, tävlingsgodkända stänger för både styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Här finns även olika typer av stänger, till exempel Hex bar och Safety squat bar, samt en utfallsgång i turf, släde, däckvält, battleropes, airbikes, stakmaskiner, roddar, kettlebells, logpress, farmers walk, boxning och mycket mer.

För de som vill träna kondition finns en separat cardio-yta med olika alternativ att välja mellan, såsom löparband, trappmaskiner, crosstrainers, vanliga cyklar och spinningcyklar.