Gymmet Uppsala

Gymmet Uppsala, beläget å Verkstadsgatan 10 är en imponerande anläggning som sträcker sig över 1 500 kvm, som på somrarna erbjuder ett utegym på cirka 500 kvm. Gymmet är öppet 04-24, alla dagar året om! 

För att skapa en bekväm och komplett upplevelse har gymmet gratis parkering och omklädningsrum med dusch och låsbara skåp. Det finns också separata bastur för både damer och herrar.

Gym-ytan rymmer ett brett utbud av träningsmöjligheter. Styrketräningsmaskinerna kommer från världsledande märken och är noggrant utvalda från olika tillverkare för att erbjuda ett mångsidigt utbud.

Det finns också en frivikts-yta där medlemmarna kan utöva styrkelyft, tyngdlyftning, crossfit, strongman och mycket mer. Här finner man friviktsutrustning från världsledande Eleiko. Det inkluderar tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, tävlingsgodkända stänger för både styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Dessutom finns det olika specialstänger som Hex bar och Safety squat bar. 

För att variera träningen erbjuds också möjligheter som utfallsgång, turf, släde, däckvält, klätterrep, battleropes, ringar, airbikes, roddmaskiner, stakmaskiner, kettlebells och mycket mer. För de som är intresserade av strongman-träning finns det också specifik utrustning som logpress, farmers walk, släggor, lyftok och tunga bollar. För dem som föredrar boxning finns det vanliga långa säckar och päronbollar att träna med.

Gymmet har också en särskild cardio-yta med en rad olika maskiner för konditionsträning. Det inkluderar löpband, trappmaskiner, två olika typer av crosstrainers, vanliga cyklar och spinningcyklar.

Som en extra fördel har gymmet även ett fullt utrustat utegym med styrkemaskiner och friviktsutrustning. Detta ger medlemmarna möjlighet att träna utomhus och njuta av frisk luft samtidigt som de når sina träningsmål.