GYMMETs startskott

Gymmet Kiruna

Fredrik Gunnelbrand och Anna Stålnacke kommer från Kiruna och det var där det första gymmet slog upp dörrarna 2002. Gymmet Kiruna har sedan dess bytt lokal två gånger och är idag nästan 6 gånger dess ursprungliga storlek.

Gymmet Kiruna får ett syskon

Gymmet Luleå

Gymmet expanderar och öppnar Gymmet Luleå under 2013. Gymmet Luleå finns fortfarande i samma lokaler men har fått en hel del uppgradering sedan dess.

Gymmet etablerar sig i "söder"

Gymmet Stockholm

Gymmet Stockholm blir den första Gymmet-anläggningen att öppna långt "hemifrån". Vi fick en kanonstart och anläggningen har genomgått ett flertal utbyggnationer under åren för att rymma fler och fler medlemmar.

ett stenkast norrut

Gymmet Uppsala

Gymmet Uppsala slog upp portarna under 2017. Det här gymmet blev det första att erbjuda även utegym!

vidare till gurkstaden

Gymmet västerås

Gymmet Västerås slog upp portarna en varm dag i maj 2018. Detta var då Gymmets största anläggning till ytan med sina 1550 kvm. Gymmet Västerås förvärvdes av gymkedjan Member24 maj 2024.

Gymmet stockholms lillasyster

Gymmet Sundbyberg

Mitt under pandemin invigdes Gymmet Sundbyberg då maxantalet besökare samtidigt på anläggningen inte fick överstiga 50 personer. I dagsläget fyller lokalen massvis av träningsglada besökare och vi är glada över att slippa maxgränsen.

Vi beger oss västerut

Gymmet Örebro

Gymmet örebro slog upp portarna i november 2021 och blev vårt första gym med padelbanor. Gymmet Örebro förvärvdes av Member24 maj 2024.

vi beger oss "hemåt" igen

Gymmet boden

Gymmet Boden invigdes i april 2022. Boden följer Uppsalas spår och bjuder på utegym!

grannkommunen till där allt startade

Gymmet Gällivare

Gymmet Gällivare erbjuder en öppen och luftig anläggning. Lokalen fyller sina 1800 kvm med både gym- och padelytor.

Stockholms 3:e skatt

Gymmet Gustavsberg

I februari 2024 förvandlades den gamla porslinsfabriken i Gustavsberg till Gymmet Gustavsberg. Den öppna och ljusa lokalen på 1200kvm andas verkligen "Gymmet".