Gymmet Sundbyberg

Gymmet Sundbyberg är en anläggning, beläget på Sturegatan 20 med en yta på 850 kvm. Gymmet är öppet 04-24, alla dagar året runt!.

Här finns omklädningsrum med dusch och låsbara skåp samt bastu för både damer och herrar. Dessutom finns det en shop där medlemmarna kan köpa kläder och kosttillskott. En trevlig lounge-yta med mikrovågsugn och kylskåp erbjuder också möjligheten att köpa drycker och bars.

Gym-ytan är utrustad med styrketräningsmaskiner från världsledande märken. Maskinparken är noggrant utvald från olika tillverkare för att erbjuda medlemmarna ett så brett utbud som möjligt. Här finns bland annat en utfallsgång, en däckvält och tre olika kabelstationer med tillhörande kryssdrag och ett varierat utbud av draghandtag. Du kan också använda smithmaskiner och kettlebells för att variera din träning.

På frivikts-ytan har du möjlighet att utöva både styrkelyft och tyngdlyftning. Här finns friviktsutrustning från världsledande Eleiko, inklusive tävlingsgodkända lyftarställningar, power racks, tävlingsgodkända stänger för både styrkelyft och tyngdlyftning, teknikstänger och vikter. Du kan experimentera med olika typer av stänger, såsom hex bar och safety squat bar. Dessutom finns det tillgång till airbikes, roddmaskiner, stakmaskiner, kettlebells och mycket mer för att variera din träning ännu mer.

För de som föredrar kardiovaskulär träning finns det en speciell cardio-yta med löparband, trappmaskiner, crosstrainers och vanliga cyklar på Gymmet Sundbyberg. Här kan du välja bland olika maskiner för att förbättra din kondition och hälsa.

Gymmet Sundbyberg erbjuder en komplett träningsupplevelse med omfattande faciliteter och varierad utrustning för alla träningsbehov.